Gabrielia

Thursday, September 04, 2003

Pana de Internet! de vreo 3 ore n-am putut comunica prin retea- deci se intampla si aici. Sonnhild a venit la mine sa-mi aduca o lista pe care i-o cerusem prin e-mail si atunci ne-am dat seama!

Sefu' a venit azi-dimineata sa se intereseze daca totul e in ordine. S-a oferit sa ma duca si sa ma aduca cu masina, fiindca locuieste pe o strada paralela cu a mea, dar am spus Nu, mersi!
Autobuzul e excelent, vine la timp, e aproape gol, asa ca e perfect asa.
La cererea mea, mi-a dat o lista de lecturi obligatorii - ca sa vad cu ce se mananca "Fabrica de experienta" despre care se vorbeste atata. Incep sa ma lamuresc, e un concept inventat de unul dintre directorii lor, dar unul care a ajuns in "Encyclopedia of Software Engineering", nu un oarecare!

Citesc de zor, mai nimic nu e pe hartie, dincolo de ecranul meu e o fereastra luminoasa si asta ma cam supara, dar nu e momentul sa fac mofturi. Pe aici, fluctuatia de personal e foarte mare, asa ca probabil nu voi face prea multi purici in acest birou. Daca esti mai vechi de 6 luni, esti deja foarte vechi! Majoritatea lucreaza aici 6-8 luni, la cate un proiect, sau scriu o teza de doctorat, si pleaca.

Ce e interesant pentru mine e parerea excelenta pe care o au despre mine. Imi vine permanent sa ma duc la oglinda sa vad daca despre mine o fi vorba... Azi mi-au spus ca spera ca din ideile mele sa se poata naste cateva teze de doctorat!
Dar ingerasul stie el ce face de m-a trimis tocmai aici: simt ca sunt importante atat experienta mea din Centrul de Calcul, cat si inclinatia mea spre aspectele sociale si organizationale, mai mult decat spre cele tehnice.
Si germana: mama si tata, dragii de ei, cata bataie am mancat sa invat limba asta pe care n-o puteam suferi!
Si cum ii pomenesc si le multumesc acum!

Maine e excursia anuala a Institutului: plecam dimineata la 8 si ne vom intoarce probabil la 11 seara.
Totul a costat 10 euro- transport plus un dineu fastuos intr-un castel. Probabil ca a contribuit si Institutul.

Iar sambata am de gand sa-mi caut o locuinta in KL. Sonnhild a telefonat administratoarei unui camin de studenti si a gasit ceva care se elibereaza la 1 octombrie.- Ne ducem saptamana viitoare sa vedem. E aproape de Centru, de Universitate, are telefon si conexiune la Internet. Ar fi ideal. Sa vad ce mai gasesc sambata. Majoritatea sunt apartamente nemobilate, si n-am nici un chef sa ma apuc de cautat mobila!

Azi am aflat ca mai avem un coleg marocan care vine si el la cursurile de limba! Am sa ma duc sa vorbesc cu el!
Atat pentru azi! Probabil ca luni voi avea o tolba plina de povesti de descarcat!

Gabriela 4:24 PM
| #
Comments: Post a Comment