Gabrielia

Monday, September 29, 2003

Sfarsitul de saptamana a fost OK.
Omul cu telefonul a venit si mi l-a instalat in 2 timpi si trei miscari. Doar ca am un aparat asa de destept(un soi de fixo-mobil) ca va mai trece pana ma dumiresc cum functioneaza. Deocamdata stiu sa sun pe cineva, si sa raspund la telefon. Ce-mi mai trebuie?!

Am plecat la cumparaturi si am ajuns la locul de unde am cumparat bicicleta: dumneaei cam scartaie, si am vrut s-o vada specialistul. Dar specialistul era in concediu, si in tot magazinul ala imens era un singur tanar care primea reclamatii si la telefon si in persoana, asa ca mi-a trebuit cam mult pana sa ajung la rand. Te pierzi pe acolo, si daca stii ce vrei sa cumperi, tot e greu.
Am vrut o penseta, am cautat o gramada si am dat peste una Wilkinson. Cand am ajuns la raionul de femei am realizat ca acela fusese raionul de barbati, si penseta era pentru dumnealor. Am pus-o la loc!
Cumparaturile sunt obositoare si daca stii ce vrei! Sunt pur si simplu prea multe!

Am trecut pe langa niste magazine imense numai cu blugi, numai cu pantofi, numai cu bucatarii, numai cu... Am zis ca aici o sa excursionez intr-o sambata cu ploaie! Sau cand vine fiica-mea in vizita!

Sambata am fost la Essen sa intalnesc niste prieteni romani. S-au adunat vreo 10, romani si soti de romance, asa ca a fost foarte fain. M-am intors a doua zi, cand am probat telefonul si am dormit pe rupte! Aa, mi-am facut si compunerile la germana! Pe ambele amandoua!

Trenurile sunt pline la sfarsit de saptamana- nu ca ar sta cineva in picioare. Poti sa cumperi un bilet cu care te plimbi unde vrei 24 de ore, dar poti sa mai iei inca 4 cu tine tot in banii aia! Asa ca lumea se grupeaza si se plimba! Ieri, la Bingen, m-a tentat sa ma opresc vreo 2-3 ore si sa iau un vaporas pe Rin, dar vremea era inchisa si am lasat pe altadata.
Azi am auzit ca vaporul Lorelei s-a lovit de stanca Lorelei si vaporul s-a scufundat! 43 de insi au scapat cu probleme usoare!

Azi ne-au vaccinat de gripa- m-am dus si eu, nu stiu daca am facut bine sau nu. Maine s-ar putea sa zac, daca fac reactie la vaccin.
Pana atunci, toate bune!

Si un citat interesant pescuit pe alt blog apropo de schimbare- de ce avem nevoie de schimbare:
"You need chaos in your soul to give birth to a dancing star" – Nietzche

"Ai nevoie de haos in suflet ca sa dai nastere unei stele care dantuieste"

Gabriela 5:04 PM
| #
Comments: Post a Comment