Gabrielia

Monday, November 10, 2003

Am plecat cu bicicleta, desi nu prea aveam tragere de inima. Aveam niste drumuri de facut si n-am vrut sa depind de autobus. Vremea era frumoasa- cald si umed.
M-am oprit la banca, sa scot bani- cat sunt de faloasa de cartea mea de credit! Apoi m-am dus la doctorita de familie, ca sa-mi iau trimiterea pentru spital.
Am rugat-o sa o sune ea pe endocrinoloaga si sa afle de ce m-a sunat vineri acasa si mi-a lasat un mesaj secretos pe robot. Mi-a promis ca o suna.

Mi-am cumparat cate ceva pentru pranz de la Reformhaus – asta e un magazin cu produse naturiste – de fapt un lant de magazine- si am luat-o spre Siegelbach unde am ajuns abia pe la 10.

Am sunat la Asigurari, sa-i anunt ca ma internez. Le-am trimis si un fax, din birou de la Gaby. Ca de obicei, Frank Bomarius lucra cu usa deschisa si cand a vazut ca nu mi se formeaza numarul, mi-a sarit in ajutor.

La amiaza am mancat cu Yunja – adica ne-am adunat amandoua in bucataria de la SLI. Sabine ne-a intrebat de ce nu mancam impreuna, si ne-am hotarat sa incercam. Yunja mananca tot felul de chestii ciudate de la Asia Market, peste care toarna apa fiarta- si gata supa. Are o pereche de betisoare tare dragalase cu care mananca.

Dr. Kostazky, doctorita de familie, m-a sunat pe la 1 agitata ca nu stie ce vrea endocrinoloaga, ca e vorba de un tratament foarte scump, si sa nu accept, si sa ma duc la operatie.

Am cautat e-mail-ul endocrinoloagei si i-am scris, rugand-o sa-mi raspunda tot in scris.
Imi propusesem sa plec pe la 4 de la Institut, n-am reusit decat pe la 5 fara un sfert, si cand am ajuns in oras se facea deja seara.
Am intrat la Karstadt, sa-mi fac o cheie de rezerva pentru apartament- data trecuta cand am fost in spital I-am lasat cheia mea Yunjei in caz ca.mi trebuie ceva, si pe urma a fost un balamuc intreg cu recuperatul ei- daca nu era problema cu cheia puteam fi la 9 acasa, asa a trebuit Sabine sa vina dupa mine si am ajuns pe la 2.
La Gondrum in fata erau marfuri ieftinite si am gasit un CD cu muzica de Craciun – Bach- Beethoven, Haendel printre ele. N-am rezistat tentatiei! Asa ca acum scriu pe muzica!
M-am hotarat sa nu ma duc la germana-imi era rau, somn, frig, de toate.
M-am bagat in pat si am dormit dusa pana seara cand m-am sculat doar ca sa-mi citesc mail-ul.
M-a sunat Clara si am vorbit despre posibilul tratament. S-a oferit sa ma ajute sa-l platesc, in caz ca Asigurarile nu sunt de accord. La ora aceea nu stiam despre ce suma e vorba, si nici durata tratamentului.

Gabriela 10:46 PM
| #
Comments: Post a Comment