Gabrielia

Sunday, November 16, 2003

Tocmai am descoperit un banner care face reclama la un calendar pe 2004 cu perlele oratorice ale lui Bush. America nu-l iarta! Ca sa nu mai vorbim de restul lumii!

Si un articol in care tipul care scrie KevinPlanet se plange ca maica-sa i-a descoperit blogul. In 30 de secunde I-au trecut prin cap toate istorioarele pe care le-a postat si care nu erau gandite pentru ochii si urechile mamei si ale rudelor! Funny story! Cum a ajuns Mom acolo? Simplu, a cautat cu Google dupa numele lui si al firmei la care lucreaza! Ce ti-e si cu alfabetizarea asta digitala!
Tipul zice ca are cam 100 de cititori fideli la ora asta, si daca porneste un nou blog la o alta adresa, risca sa-I piarda. Da, e o doza de exhibitionism in a tine un blog – nu scrii pentru tine, scrii pentru un anumit public, cenzurezi anumite lucruri, nu si altele pe care le consideri cool. Si probabil ca e palpitant sa scrii pentru necunoscuti, fara sa ai nici o idée despre posibilele lor reactii. Eu cand scriu, ma gandesc la cei care stiu ca ma citesc. Ce le-ar place sa auda. De multe ori, as vrea sa fie unul sau altul dintre ei aici- sa vada ce vad si eu- si atunci incerc sa ii aduc aici scriind. Nu stiu cat si cum imi reuseste. Nu stiu ce-am facut, dar iar am pierdut facilitatea cu comentariile de pe pagina. O sa incerc azi s-o pun la loc. Tare mi-ar place sa aud ceva si despre reactiile voastre la ceea ce cititi!

Afara ploua mocaneste. In casa e bine- am pus apa si cateva picaturi deulei de menta in rezervorul sobei si miroase tare bine. Am de lucru si vremea asta imi pica numai bine. Altfel iar ma ofticam!

Azi planuiesc o noua placinta- de data asta de post si cu faina integrala de orz! Ce-o sa pun in ea? Gramada uriasa de patrunjel pe care o am in frigider de o saptamana, cateva cepe verzi, o mana de ciupercute, lapte de soia si busuioc! Mmmm! Parca simt deja ce bine o sa miroase! Poate si un morcov, am cumparat o legatura- ma pregatesc sa mananc un morcov pe zi. Se spune ca ajuta la vedere – ati vazut vreun iepure cu ochelari? Si impotriva caderii parului, mai ales acum iarna. In tot cazul, sigur ajuta la ceva.

Ma simt tot mai bine de cand doctorita mi-a zis ca-mi fac griji degeaba. Am inceput sa fac planuri pentru saptamanile viitoare.
Cred ca am sa profit de concediul medical si am sa stau acasa sa lucrez. Ha ha!
Si trebuie sa-mi schimb ritmul- ma culc prea tarziu seara. Nu ma simt obosita, dar cand trebuie sa ma duc dimineata la serviciu…

Gabriela 3:39 PM
| #
Comments: Post a Comment