Gabrielia

Wednesday, August 18, 2004

"Cu sprijinul KnowledgeBoard, o mana de tineri inimosi si inteligenti (Martin Roell, Angela Nobre, Lilia Efimova, Roberta Cuel, Magdalena Böttger) organizeaza o tabara mai speciala- Knowledge Management Summer Camp, care urmeaza sa se desfasoare din 5 pana in 12 septembrie la Oeiras langa Lisabona, in Portugalia.

Organizatorii vor sa faca din ea o saptamana de reflectie, lucru si distractie.

KMSC se vrea o initiativa indreptata spre a crea si a explora avantajele 'unei experiente de lucru intense colaborative si reflexive'. Cuvinte mari? Probabil. Suna cam tare a munca? Desigur! Dar o sa fie si multa distractie odata cu asta... pentru ca munca productiva inseamna si plimbari pe marginea marii sau cataratul pe un munte, spalatul rufelor sau cumparaturile intr-o piata de tara...e vorba despre capacitatea de a inova, constientiza, simti si crea.

O numim tabara ("Camp"- desi nu va fi vorba de corturi!), pentru ca in cea mai mare parte se va baza pe auto-administrare. Exista totusi un Program , dar el va fi completat de participanti.

Vor exista niste etape pre- si post-camp- telul fiind publicarea unei carti, cu titlul provizoriu KM and Contemporary Management Theory and Practice.

Distractia costa 430 Euro pentru o camera single (350 in camera dubla- nu ma intrebati cum vine asta) si cuprinde cazarea si excursiile. Sunt invitati studenti, doctoranzi, cercetatori, intreprinzatori, manageri si toate celelalte feluri de oameni care doresc sa vina. Avem un buget cu care sa sprijinim participarea unor doritori cu venituri reduse (pana la 50%) - adresati-va organizatorilor(Mail)
Exista deja o Wiki cu lista participantilor - vor fi doua categorii de participanti- la fata locului sau online. Cine mai vine cu noi? "

Am tradus aici (cam pe sarite!) o nota de-a nastrusnicului meu amic Martin Roell, care are talentul deosebit sa evite limbajul oficial si sa faca lucrurile asa cum sunt de fapt: spontane, simple, frumoase.
Cred ca in Romania Managementul cunostintelor e un domeniu prea putin cunoscut si sunt foarte multe de facut. Fondurile sunt, ca intotdeauna, o problema, dar ganditi-va putin daca nu v-au ramas ceva bani necheltuiti dintr-un proiect si puteti face cumva sa ajungeti acolo.
Eu voi fi printre participantii online - sunt legata de scaun aici, ce sa fac!
Si va rog dati de veste tuturor celor ce ar putea fi interesati!

Gabriela 3:22 PM
| #
Comments: Post a Comment