Gabrielia

Wednesday, November 03, 2004

Cine se aseamana se aduna

Editura Mix anunta pentru luna decembrie lansarea volumului "Iluzii - Aventurile unui Mesia capricios" de Richard Bach.

Ca intotdeauna, buletinul informativ al editurii include cateva fragmente. Si tot ca intotdeauna, gasesc raspunsuri la intrebarile mele. Cine stie la cate mii de cititori e trimis, dar sunt sigura ca fiecaruia ii spune ceva aparte legat de sine si de ceilalti, de propria lui viata si de propriile-i indoieli.

"Nu trebuie sa faci nimic. Este o lege cosmica, iti amintesti? Cine se aseamana se aduna. Tu doar ramai tu insuti, calm, pur si curat. Daca personalitatea noastra se reflecta in exterior si daca actiunile noastre redau intocmai ceea ce ne dorim, ii vom respinge in mod automat pe aceia care nu au nimic de invatat din ceea ce facem si ii vom atrage pe aceia care au si de la care avem ce invata la randul nostru.

Nu ai nevoie deloc de siguranta. Nu-ti trebuie decat imaginatie.

Acolo unde se gaseste gandirea ta se afla si experienta ta; Felul tau de a gandi te reprezinta; De ce mi-a fost teama nu am scapat; Asculta si dezvolta-ti gandirea: imaginatia creativa serveste divertismentului si profitului; te ajuta sa-ti gasesti prieteni si sa ramai in acelasi timp tu insuti. Imaginatia ta nu-ti va schimba deloc sinele, ea nu va afecta realitatea sub nici o forma. "


Gabriela 1:56 PM
| #
Comments: Post a Comment