Gabrielia

Monday, November 29, 2004

Sfarsit de noiembrie

Abia intoarsa din Germania, unde prietenele mele au organizat o cina de Thanksgiving (o gramada de mancare, dar nici vorba de multumirile cu care ne-am obisnuit din filme!ce naiba, doar suntem adulti!), m-am indreptat plina de elan patriotic spre Ambasada Romaniei din Luxemburg, sa-mi exprim votul. Posted by Hello

Ma credeam bine informata, saptamana trecuta am cautat adresa pe Net, am gasit si strada pe harta, am si sunat acolo sa intreb intre ce ore se voteaza (7-21).

Deci, direct din gara, am luat autobuzul spre Bel Air, o zona selecta a orasului. Acolo, ce sa vezi, o cladire parasita. Imi trece prin cap ca s-au mutat -mea culpa, cautasem cu Google "Romanian Embassy Luxembourg", am luat prima pagina care mi-a iesit in cale si era una neoficiala gestionata de romania.org - the #1 web spot about Romania. Desi impanata cu siglele guvernului, se pare ca nu e tocmai la zi!

Noroc ca suntem mobili azi, nu? Cum nu notasem numarul de telefon al Ambasadei, sun in Romania si rog pe cineva sa-mi caute ambasada. Noroc ca persoana a avut mai multa minte ca mine si s-a dus pe site-ul MAE, unde informatia era la zi. Alt cartier, alti kilometri pe jos (e duminica doar, si autobuzele circula rar). Dar vorba e ca am votat! La ce bun? Poate ca povestioara Zen primita prin mail deunazi o sa va explice:

A fost odata o vrabiuta care, atunci când tunetul vestea furtuna, se culca pe spate si-si ridica piciorusele spre cer.
-De ce faci asta ? a întrebat-o vulpea.
-Ca sa ocrotesc pamântul care adaposteste atâtea vietuitoare ! a raspuns vrabiuta. Îti dai seama ce s-ar întâmpla daca s-ar prabusi cerul ? Asa ca ridic picioarele ca sa-l sprijin.
-Si crezi ca ai sa poti sprijini cerul asta urias cu piciorusele tale prapadite ?
-Fiecare cu cerul lui, a raspuns vrabiuta. Vezi-ti de drum proasto, nu pricepi nimic.

In acelasi ton cu motto-ul pe care l-am descoperit pe o lista de discutii in urma cu cateva luni:
"In tot ce e urat si rau in jurul meu, o vina am si eu."

Morala: verificati intotdeauna informatiile de pe Net. Si nu va dati niciodata batuti!

Gabriela 1:40 AM
| #
Comments: Post a Comment