Gabrielia

Wednesday, June 22, 2005

O mana intinsa pentru cercetatori

Citind in diagonala paginile universitatii din Amsterdam unde Lilia a facut o prezentare despre cercetarea in domeniul blogurilor si folosirea blogurilor in cercetare ieri, am dat peste ceva interesant: o mana intinsa! Nu e nimeni interesat pe acolo pe la noi pe acasa?!

Stiu, nu e asta calea usoara. Dar avem nevoie de specialisti in Managementul cunostintelor, nu numai in cercetare si invatamant, ci mai ales in practica. Lumea n-a prea auzit de asta, nu "da" bine, nu e (inca) la moda in Romania...

Si, ca tot veni vorba, nu vede nimeni acolo acasa ca majoritatea site-urilor de universitati folosesc sisteme de management al continutului si nu pagini proiectate special, care se actualizeaza greoi din an in Paste. As vrea sa pun si eu link catre facultatea pe care am terminat-o la Bucuresti, catre catedra unde mi-am sustinut doctoratul. Aceleasi fisiere Word trantite pe web, nici o vorbulita in limba engleza, pagini intr-o vesnica reconstructie. Si daca n-ar fi cine sa le faca! Dar sunt convinsa ca facultatea e plina de oameni talentati si entuziasti. E ceva in neregula cu sistemul insa.

Gabriela 11:52 AM
| #
Comments: Post a Comment