Gabrielia

Friday, October 14, 2005

Toamna aici...

A venit toamna... pe nesimtite...pe neasteptate... Canalul pe malul caruia vin la servici (pana ma intalnesc cu raul adevarat) e in curs de amenajare - il dragheaza, il curata, il perie;-) Cand se arata, soarele straluceste orbitor, la fel si firele de roua din iarba..
Posted by Picasa
Am tot mai mult de lucru - inca o data teoria ca daca iti schimbi serviciul ca sa scapi de o problema, problema se muta si ea cu tine- e dovedita! E nevoie sa te schimbi tu mai intai...
Si nici nu stiu daca asta e o problema - de vreme ce-mi place asa de tare ceea ce fac!

La amiaza, un anunt pe mail:

Special lunchtime concert today (Friday 14th) featuring artists associated with the Nomad and Sanctuary projects at the Irish World Academy of Music and Dance
1.15pm, Performing Arts Centre, Basement, Foundation Building
ALL WELCOME; ADMISSION FREE
Am dat fuga. Pranzul se poate sari. Concerte de pranz se tin in fiecare marti si joi, azi a fost unul exceptional. Ce-mi place mie in campusul asta e totala transparenta si conlucrare - tot ce se intampla vine pe mail (inmormantari, pensionari, angajari, spectacole, competitii). Nu exista "pereti" intre facultati, studentii sunt expusi la de toate. Ieri si azi a fost o expozitie pe un nivel intreg de cultura si civilizatie chineza, organizata de studentii chinezi care invata aici - dar din pacate acolo n-am ajuns!

Apropo de inmormantari, ieri seara la 19:30 am intalnit una pe strada. Ce, credeati ca e ca la noi, sa-si ia lumea liber sa mearga la inmormantare? Nu, aici mortii se ingroapa seara, cand vin oamenii de la servici. Ce daca e intuneric la cimitir?! Se pun lumini!

Si inca ceva: nu fiti tristi, trenurile noastre nici nu sunt chiar asa de rele! Am luat prima data trenul catre Dublin, unde am avut o intalnire programata la IBM. 20 de minute pana la Limerick Junction cu un tren de navetisti. Alte 2 ore cu InterCity. Bun, nu arata chiar ca "foamea". Dar n-avea nici pe departe fata de InterCity. Ce vedeti aici e o poveste: cam asa arata "caruta".

Gabriela 10:20 PM
| #

Monday, October 10, 2005

Wikipedia si WikiMania

Am tot amanat, am tot amanat... Pana cand a venit Peter Gluck si cu vorbe frumoase m-a momit sa scriu un editorial pentru INFO Kappa. Cand am avut un termen si mi-am dat cuvantul, s-a putut, cu toata gripa si cu toata durerea de cap.

Peter zice ca suna bine. Poftiti de cititi si domniile voastre...

Gabriela 2:55 PM
| #